Baren

Fairtrade og Økologi fylder i baren

Produkterne i baren skal ikke blot være velsmagende, de skal også bidrage yderlige til oplevelsen. Derfor har vi valgt at fokusere på både økologi og fairtrade. 

Produkterne fra Nørrebro Bryghus er alle økologiske og produkterne fra LemonAid* og ChariTea* er også Fairtrade.

Ølbaren tilbyder tilbyder 4 forskellige produkter fra Nørrebro Bryghus. Drinksbaren’s personale har øvet sig i divs. sommerdrinks, for at sikre den absolutte nydelse af sommeren.
 

 

New York Lager er inspireret af en traditionel mørkgylden amerikanst pilsnertype. En kraftig øl med solid maltkarakter og karamelnoter samt blomsterduft af nordamerikansk casade humle. New York Lager er en vidunderlig ledsager til det danske frokost eller grillet kød.

Ravnsborg Rød er en klassisk britisk inspireret rød ale. Rødbrun, blød, rund og fyldig med tæt maltkarakter og en aromatisk duft. Let bitterhed som balanceres af en diskret sødme. Ravnsborg Rød er en vidunderlig madøl og er specielt himmelsk med stegt og grillet kød og gryderetter.

Få slukket tørsten og hav samtidig god samvittighed med LemonAid og ChariTea.

Velgørenhedsorganisationen bag de to produkter har gjort det til deres mål at hjælpe dårligt stillede regioner rundt omkring i verden med at hjælpe dem selv. Det gør de med at støtte lokale initiativer i Afrika, Asien og Latinamerika, hvor de støtter og fremmer politisk, kulturel og økonomisk deltagelse i de regioner, hvor de arbejder. Organisationen er finansieret primært ved salget af LemonAid og ChariTea. Der anvendes kun de bedste Fairtrade ingredienser til fremstillingen. Det betyder, at alle ingredienser stammer fra økologisk dyrkede arealer og fra bæredygtig handel.

De lækre LemonAid lemonader findes i smags varianterne:

  • Lime, der indeholder en masse limesaft, vand og en smule sukker. Den bygger på simplicitet om at “Less is more”
  • Passion, der er lavet på idéen om en softdrink med den populære passionsfrugt, der vækker minder om tider med vores venner i solen ved poolen, på stranden, i parken…
  • Blodappelsin, der indeholder mere saft end enhver anden. Den er fyldt med saften fra blodappelsin og er blevet toppet med lidt grapefrugt, citron og et hint af kirsebær

Teerne gror i de srilankanske bjerge og under den varme afrikanske sol.

 

 

Link til Nørrebro Bryghus Link til Lemon Aid
* Produkterne er økologiske efter EUstandard.